Text Grootte: A | A+ | A++

Wat is Particuliere Thuiszorg?

Vaak is de indicatie die u krijgt toegewezen niet voldoende om u volledig van uw zorgbehoefte te voorzien.
Daarom bieden wij u de mogelijkheid om naast uw indicatie zorguren bij te kopen, om u optimaal te voorzien van de zorg die u nodig heeft. Ook als u geen indicatie (meer) heeft kunt u particuliere thuiszorg aanvragen.

Met particuliere zorg heeft u zelf de regie over uw kosten. U kunt op elk moment uw aantal zorguren en zorgpakket wijzigen. Het kan namelijk voorkomen dat uw situatie verandert en dat u meer of minder zorg nodig heeft. Dankzij deze flexibiliteit bent u altijd verzekerd van voldoende zorg.

U kunt particuliere thuiszorg aanvragen voor al onze diensten:

Wilt u zich direct aanmelden voor zorg van BTO Thuiszorg?
Klik hier voor het aanmeldformulier

Particuliere Thuiszorg door BTO Thuiszorg

Wat kost particuliere thuiszorg?

Wij hanteren scherpe en gunstige tarieven voor de thuiszorg die wij bieden. Deze zijn uiteraard in balans voor zowel de zorgverlener als de cliƫnt.

Deze tarieven zijn ook afhankelijk van de benodigde zorg en de kwalificatie van de zorgverleners.

Voor meer informatie over de kosten, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 070 362 35 59 of mobiele nummer: 06 39878400.

U kunt ook het contactformulier invullen.

Hoe vraagt u particuliere thuiszorg aan?

Bent u op zoek naar thuiszorg voor uzelf of voor een naaste? Wij kunnen al snel de benodigde zorg verlenen. Het enige dat u hoeft te doen is het aanmeldformulier invullen. Vervolgens neemt een van onze medewerkers binnen 48 uur contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via nummer: 070 362 35 59.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.