Text Grootte: A | A+ | A++

Wat is Nachtzorg?

Bij nachtzorg is er de hele nacht een professional bij u aanwezig. Er komt dan een medewerker van BTO Thuiszorg bij u waken. Nachtzorg kan een aanvulling zijn op de zorg die wij u overdag al bieden. Met nachtzorg kunt u opname in een verzorgings- of verpleeghuis uitstellen of zelfs voorkomen. Nachtzorg kan bovendien voor uw directe en-/of indirecte omgeving een ontzorging zijn. U kunt nachtzorg aanvragen, omdat u bijvoorbeeld:

  • Net uit het ziekenhuis komt of juist wacht op een operatie;

  • Een chronische aandoening heeft en thuis wilt blijven wonen;

  • Moet revalideren of herstellen na ziekte;

  • Op de wachtlijst staat voor een verpleeghuis;

  • Zich ’s nachts niet veilig voelt vanwege uw gezondheid;

Bij BTO Thuiszorg kunt u alleen nachtzorg aanvragen m.b.v. Particuliere Thuiszorg, m.u.v. palliatieve zorg. Palliatieve zorg wordt wel via uw zorgverzekeraar vergoedt.

Wilt u zich direct aanmelden voor zorg van BTO Thuiszorg?
Klik hier voor het aanmeldformulier

Nachtzorg door BTO Thuiszorg

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag?

Heeft u moeite met het indienen van een aanvraag? Dan kunnen wij u ook helpen met het aanvragen. Voor meer informatie over deze vorm van hulp kunt u contact opnemen met ons, via telefoonnummer 070 362 35 59 of u kunt zich direct online aanmelden via het aanmeldformulier (klik hier).

Wat kost Nachtzorg?

Wij hanteren scherpe en gunstige tarieven voor de thuiszorg die wij bieden. Deze zijn uiteraard in balans voor zowel de zorgverlener als de cliƫnt.

De tarieven zijn afhankelijk van de benodigde zorg en de kwalificatie van de zorgverleners.

Voor meer informatie over de kosten, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 070 362 35 59 of mobiele nummer: 06 39 87 84 00.

Indien u palliatieve zorg nodig heeft, dan wordt dit vergoedt vanuit uw zorgverzekeraar. In dit geval hoeft u dus niet zelf de zorg te betalen.

U kunt ook het contactformulier invullen.

Hoe vraagt u Nachtzorg aan?

Om deze zorg te krijgen heeft u een indicatie van een wijkverpleegkundige van BTO Thuiszorg nodig. Zij zal met u in gesprek gaan en bepalen welke zorg u nodig heeft en hoeveel zorg u zou willen ontvangen. Om zorg aan te vragen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met BTO Thuiszorg op telefoonnummer 070 362 35 59 of u kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wij kunnen al binnen 48 uur starten met de zorg!