Text Grootte: A | A+ | A++

Uitzendbureau

BTO Thuiszorg doet sinds kort ook aan arbeidsbemiddeling voor de zorgsector. Wij hebben gemerkt dat veel zorginstellingen moeite hebben met het vinden van geschikte en vakbekwame medewerkers. Daarnaast wordt het door de wet Werk & Zekerheid steeds moeilijker om uw medewerkers voor een langere tijd te behouden. U wilt flexibiliteit in uw arbeidsverhouding, omdat u af en toe extra medewerkers nodig hebt bij ziekte, vakanties en-/of in drukke tijden.

Uit die behoefte bieden wij u, op een flexibele basis, personeel aan met verschillende deskundigheidsniveaus, vanaf huishoudelijke hulpen tot HBO verpleegkundigen. Wij kennen de zorg sector al sinds 2001. Hierdoor zijn wij in staat geschikte medewerkers voor u te vinden!

Detachering door BTO Thuiszorg

Ons Aanbod

Wij stellen u zorgpersoneel beschikbaar op de volgende functies:

Huishoudelijke hulp bij intramurale zorginstellingen zoals verzorging- en verpleeghuizen;
Verzorgende niveau 2 voor persoonlijke verzorging;
Verzorgende niveau 3 (IG);
Verpleegkundige niveau 4;
Zorgplanner met MBO administratieve medewerker;
Kantoorpersoneel voor administratieve taken.

Bent u op zoek naar medewerkers op één van de bovengenoemde niveaus? U kunt hiervoor bij ons terecht!

We komen zelf uit de zorg, waardoor we uw wensen en behoeften goed kennen. Hierdoor kunt u vertrouwen op vakbekwame professionals voor de desbetreffende functies. Onze kernprincipes zijn: betrouwbaarheid, vakkundigheid en snelheid.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op! Wij zijn te bereiken op nummer: 06 245 77 419 . U kunt ons ook bereiken via e-mail: info@btothuiszorg.nl